fbpx

Partenerii EBEC Challenge Brasov 2017

SEGULA TECHNOLOGIES

Avand un numar de peste 10 000 de angajati si 26 filiale in toata lumea, Grupul Segula Technologies este una dintre principalele societati franceze care ofera servicii de inginerie si proiectare de inalta valoare adaugata.
Inca de la infiintarea sa din 1997, sucursala din Romania a GRUPULUI SEGULA TECHNOLOGIES s-a orientat spre prestatii de inginerie si proiectare pentru diverse ramuri ale industriei automobile, aeronautica, instalatii generale si navale in Bucuresti, Pitesti si Brasov.

EMTECH

Cine suntem:

– Expertiza noastra este fabricarea de piese mecanice de mare precizie si asamblari electro-mecanice pentru clienti ce activeaza in principal in industria alimentara, farmaceutica, litografica, aero-spatiala si electronica

– Partener pe termen lung al fiecarui client in parte, unul dintre factorii cheie ai succesului nostrum fiind intelegerea si satisfacerea nevoilor si cerintelor

– clientilor

– Punctele noastre forte:
o Flexibilitatea
o Calitatea
o Atitudine proactiva
o Respectam si onoram promisiunile facute

Tehnologii:
– Frezare CNC- 3-4 axe
– Strunjire CNC – 2-3 axe cu scule active
– Full CAD-CAM
– Masina CNC de masurat in coordinate 3D
Investim in:
– Noi tehnologii
– Cresterea capacitatii de productie
– Imbunatatirea mediului ambiental
– Cresterea performantelor angajatilor prin training-uri de specialitate

MONDLY

Mondly este cea mai inovatoare aplicație de învățat limbi străine la nivel mondial, ce are peste 25 de milioane de utilizatori din 190 de țări. Mondly revoluţionează modul în care oamenii din întreagă lume învaţă limbi străine, utilizând tehnologii precum speech recognition, chatbots, inteligența artificială, realitatea virtuală și în curând realitatea augmentată. Aplicația este creată de ATi Studios, o companie tânără din Brașov, ce se bucură de aprecierile celor de la Apple, Google și Oculus, câștigând anul acesta titlul de “Aplicația Anului 2017” în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, din partea Facebook.

IBM

IBM este o corporație americană producătoare de tehnologie avansată. De-a lungul anilor 1980 a participat, alături de diverse alte companii, la dezvoltarea de software pentru arhitectura PC, printre care împreună cu compania Microsoft pentru MS-DOS și OS/2. IBM este, de asemenea, unul din liderii fabricării microchipurilor, dintre care cele mai performante pe plan mondial au fost cele de 64-bit care au echipat computerele firmei Apple între 2002 și 2005, cunoscute sub numele de cod Power G5 sau PowerPC 970.
IBM a dovedit de-a lungul anilor o inventivitate și putere de creație enormă, pe cele mai diverse domenii științifice și tehnologice. Câteva invenții IBM: tehnologia benzii magnetice (folosită la carduri) și codul universal al produselor (codul de bare).

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRASOV