fbpx

European BEST Engineering Competition

 

 

Aceasta ediție s-a terminat, te așteptăm la următoarele.

 

European BEST Engineering Competition

 

 

Această ediție s-a terminat, te așteptăm la următoarele.

 

European BEST Engineering Competition

 

Această ediție s-a terminat, te așteptăm la următoarele.

 

European BEST Engineering Competition

 

Această ediție s-a terminat, te așteptăm la următoarele

 

Ce este EBEC?

‘European BEST Engineering Competition’ este o competiție de inginerie care îi adună în fiecare an pe cei mai buni studenți, aceștia având ocazia să concureze în trei tipuri diferite de probe și să intre în contact cu unele din cele mai bune companii din Brașov.

În cadrul EBEC echipe formate din studenți de la facultăți cu profil tehnic sunt provocați să rezolve problemele oferite de BEST și partenerii săi. La finalul competiției echipa care se dovedește a fi cea mai eficientă și creativă va primi titlul de “BEST Engineers”.

h

Case Study

Proba de Case Study vă provoacă să rezolvați o un caz ipotetic, prin imaginarea unei soluții care să se încadreze în parametri prezentați. Timpul alocat probei este de 4 ore.

Team Design

Proba de Team Design presupune crearea unui prototip fizic, în funcție de anumite specificații, prezentate în ziua evenimentului. Timpul alocat probei este de 4 ore.

IT

Proba de IT constă în crearea unei aplicații Web, Desktop sau Android care va trebui să îndeplinească anumite funcții, care vor fi prezentate în ziua competiției.

Competițiile de Inginerie (EC) au luat naștere în Canada. Federația Canadiană a Studenților de la Inginerie (CFES) a creat în 1985 idea de competiții sub numele de Canadian Engineering Competitions (CEC).

Știai că? Primul EBEC a avut loc pe 17-23 octombrie 2003, și a fost organizat de Grupurile Locale BEST Eindhoven și Ghent.

Știai că? Pentru proba de Case Study echipele sunt provocate să rezolve o problemă reală adusă de companiile colaboratoare.

Știai că? De la prima probă EBEC organizată, competiția a ajuns în 2017 să numere 84 de probe locale organizate în Grupurile Locale din Europa.

Program

MARȚI


08:00 – 13:00 Team Design BEST


14:00 – 19:00 Case Study BEST


MIERCURI


10:00 – 15:00 Probă IT Mondly


JOI


10:00 – 15:00 Team Design EMTECH

VINERI


10:00 – 15:00 Finala Team Design BEST

Ce este BEST?

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație europeană de voluntariat apolitică și non-profit, dedicată studenților din domeniul tehnic. Încă din 1989 am creat oportunități de a comunica, coopera și de a face schimb de experiență între studenții din cele mai importante centre universitare ale Europei. Prezenți în 95 de universități tehnice din 33 de țări, prin intermediul grupurilor locale BEST, am creat o rețea dinamică și inovativă, formată din studenți tehnici! Obiectivul nostru este dezvoltarea personală a studenților cu scopul de a-i învăța să lucreze în medii cu diversitate culturală, astfel încât să își atingă potențialul maxim atât în mediul academic, cât și în cel profesional.

Parteneri

Cătălin Popa

Cătălin Popa

Coordonator EBEC

E-mail: catalin.popa@BEST.eu.org
Mobil: 0741 171 457

Narcisa Groza

Narcisa Groza

Președinte BEST Brașov

E-mail: narcisa.groza@BEST.eu.org
Mobil: 0749 356 303

Contactează-ne

BEST Brasov


Căminul 15, Strada Universității, Brașov, Romania

Mobil: 0720 624 495
Email: brasov@BEST.eu.org

Abonează-te la newsletter

BEST Brasov